info@vredeburgswol.nl | 0725053637

Inhoud

Corona virus

Aan alle gebruikers van “Vredeburg”.

 Zaterdag 27 november 2021

 Beste mensen,

 De vrees die velen reeds hadden is gisteren bewaarheid.

De Rijksoverheid heeft in het kader van de Covid-19 Corona pandemie op vrijdag 26 november 2021 nieuwe maatregelen afgekondigd en de bestaande voorschriften verlengd.

 Dit betekent concreet: 

  1. De gehele benedenverdieping van “Vredeburg” is en blijft gesloten voor alle activiteiten. Dit blijft zo tot en met zaterdag 18 december a.s.
  2. Buiten kan er Jeu de Boules worden gespeeld, mits de vereniging de 1,5 meter waarborgt en handhaaft. Einde 17.00 uur en geen avondsport.
  3. De bovenverdieping = Horeca “Vredeburg”, kan dagelijks geopend blijven tot 17.00 uur, ook daar gelden 1,5 meter afstand, een geldige QR code of ander bewijs, plus mondkapjesplicht. Heeft u afspraken bij de horeca, neem dan zelf contact op omtrent de huidige maatregelen en mogelijkheden. Tel.: (072) 5 05 19 50 (altijd bereikbaar).
  4. De geplande “Gezellig Samen Eten” bijeenkomst voor maandag 29 november gaat NIET door.
  5. De geplande bijeenkomst “Inloop Sociaal Administratief Spreekuur” en computer problemen op vrijdag 10 december gaat NIET door.
  6. De geplande filmvoorstelling in Horeca” Vredeburg” op vrijdag 17 december gaat NIET door.

 De Rijksoverheid noemde als nieuwe ijkdatum 14 december a.s. Zodra er dan weer meer bekend wordt gemaakt, komen wij direct bij u terug.

 Een ding is zeker, hoe minder contact- en ontmoetingsmomenten je hebt met andere mensen, des te kleiner de kans op besmetting en verspreiding van het gevaarlijke virus.

 Wij wensen u allen desondanks een gezellige viering van het aanstaande Sint Nicolaas feest en een zinvolle voorbereiding op de Kerstdagen en Oud en Nieuw.

 Alle goeds voor iedereen! Blijf voorzichtig.

Vervoer

Voor mensen die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoersmogelijkheden of het reguliere openbaar vervoer zijn er diverse mogelijkheden.

De Regiotaxi brengt u van deur tot deur, tegen voordelige tarieven. U kunt alleen binnen de regio reizen, dat is max. 25 km. De regiotaxi is in principe voor iedereen beschikbaar, maar de speciale tarieven  gelden alleen als u een Wmo-indicatie heeft. Men heeft een vervoerspas nodig. Aanvragen kan bij het Sociaal Team. Verdere informatie www.castricum.nl of www.connexxionnl tel. 0900-8878

Valys is er voor reizigers met een mobiliteitsbeperking die uitstapjes buiten de eigen regio willen maken. Op familiebezoek of een dagje erop uit? naast Valys Basis biedt Valys u ook verschillende mogelijkheden om de taxi te combineren met de trein. Met Valys kunt u een treinreis onder begeleiding maken met Valys Begeleid of, als u zelfstandig wilt reizen met Valys Vrij.

Vrijwillersvervoer naar arts, ziekenhuis of sociale activiteiten in de eigen gemeente kan aangevraagd worden bij Welzijn Castricum. Tel. 0251-656562 e-mail: info@welzijncastricum.nl

Top