info@vredeburgswol.nl | 0725053637

Inhoud

Laatste ontwikkeling Coronavirus

Naar aanleiding van de laatst gehouden persconferencie van de overheid hebben

alle verenigingen en overige gebruikers van Vredeburg inmiddels besloten om gedurende deze lockdown hun activiteiten op te schorten.

 

Lees verder

Vervoer

Voor mensen die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoersmogelijkheden of het reguliere openbaar vervoer zijn er diverse mogelijkheden.

De Regiotaxi brengt u van deur tot deur, tegen voordelige tarieven. U kunt alleen binnen de regio reizen, dat is max. 25 km. De regiotaxi is in principe voor iedereen beschikbaar, maar de speciale tarieven  gelden alleen als u een Wmo-indicatie heeft. Men heeft een vervoerspas nodig. Aanvragen kan bij het Sociaal Team. Verdere informatie www.castricum.nl of www.connexxionnl tel. 0900-8878

Valys is er voor reizigers met een mobiliteitsbeperking die uitstapjes buiten de eigen regio willen maken. Op familiebezoek of een dagje erop uit? naast Valys Basis biedt Valys u ook verschillende mogelijkheden om de taxi te combineren met de trein. Met Valys kunt u een treinreis onder begeleiding maken met Valys Begeleid of, als u zelfstandig wilt reizen met Valys Vrij.

Vrijwillersvervoer naar arts, ziekenhuis of sociale activiteiten in de eigen gemeente kan aangevraagd worden bij Welzijn Castricum. Tel. 0251-656562 e-mail: info@welzijncastricum.nl

Top